logo

FİRARİ ZANLI TUTUKLANDI

Göçmen kaçakçılığı ve kasten adam öldürme suçlamasıyla aranan Y.M. Bodrum emniyetindeki ifadesinin ardından savcı karşısına çıkarıldı.

Geçtiğimiz yıl 22 Ekim’de Bodrum’dan Yunan adalarına yasadışı yollarla geçmeye çalışan göçmenleri taşıyan tekne, Gümbet açıklarında batmış ve 3 çocuk yaşamını yitirmişti.

Olayla ilgili daha önce farklı tarihlerde gözaltına alınan 20 kişiden 19’u tutuklanmıştı. Olayla ilgili Y.M. adlı firari şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Yapılan çalışma sonucunda İzmir’de olduğu tespit edilen şüpheli gözaltına alınarak Bodrum’a getirildi.

Bugün öğleden sonra Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince adliyeye getirilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#

SENDE YORUM YAZ